TESTIMONIALS

 

HILVERDAKOOIJ

Ons bedrijf heeft diverse keren contracten laten vertalen door Vertaalbureau van der Weide. Dit is altijd snel en professioneel gebeurd. Wij zijn werkzaam in de agrarische sector en de specifieke vaktermen worden op de juiste wijze vertaald. 


Het contact met Vertaalbureau Van der Weide is altijd prettig en vriendelijk.

GROEN-DIREKT

Vertaalbureau van der Weide is voor GROEN-Direkt al jarenlang een betrouwbare partner. Onze internationale klanten houden wij graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Dat betekent dat er soms snel, altijd correct, in diverse talen én in ons vakjargon vertaald moet kunnen worden. Vertaalbureau van der Weide zorgt hiervoor naar volle tevredenheid van GROEN-Direkt.

BLUNT COMMUNICATIEADVIES VOF

Soms heb je een leverancier waar je al jaren mee werkt. Altijd naar tevredenheid en nooit reden om eens elders te kijken. Vertaalbureau Van der Weide (of eigenlijk José) is zo'n leverancier.

Sytse Berends

TEMBO

Het afgelopen jaar hebben diverse van onze Tembo bedrijven een nieuwe website gekregen. Als internationale bedrijvengroep is het daarbij van belang dat deze websites in diverse talen beschikbaar zijn.

Dankzij de bemiddeling van Jose van Vertaalbureau van der Weide hebben we onder meer goede teksten in het Spaans, Duits en Pools. Voor onze klanten en medewerkers een fijn idee dat zij in hun eigen taal kunnen lezen waar we voor staan en wat onze bedrijven doen.

Het fijne aan Jose is dat ze nooit in paniek raakt: we hebben regelmatig spoedklussen bij haar neergelegd en altijd wist zij ons op tijd van de vertaalde teksten te voorzien. We blijven daarom graag van haar kunde en netwerk gebruik maken.


Jolanda de Vries

Marketing manager

TALK ABOUT PR & COMMUNICATIE

Als PR- en communicatiebureau werkt TALK ABOUT regelmatig samen met een flexibele schil van leveranciers die ieder hun eigen expertise hebben. Zoals met drukkers, vormgevers, online marketingbureaus én met vertaalbureaus. Per opdracht kijken we wie het beste bij de klant past. Met heel veel plezier werken we hierdoor al jaren samen met Krasse Taal. Topkwaliteit vertalingen waarbij de flexibiliteit en service van Krasse Taal in het oog springt. Planningen worden altijd gehaald, een eventuele fout in de brontekst wordt onder de aandacht gebracht en een extra correctieronde van een vertaling in de opgemaakte versie van een middel is ook geen probleem. We blijven dus graag samenwerken met José en haar team vertalers.

Karen Baelde

T: 0228 321 010 | M: 06-53446575

Timmerwerf 22, 1601 LX Enkhuizen, Netherlands

©2019 by Vertaalbureau Van der Weide | Krassetaal.com | Testimonials